FAQ - Meest gestelde vragen

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden;

Wat voor voordeel geeft het om bij u te boeken?
U zit direct bij de eigenaar

Hoe is de service geregeld ter plekke?                                                       MaBoJo beschikt over beheerster Luisa ter plekke die altijd voor u klaar staat, voor uw aankomst nog even per mail contact heeft en zelfs taxi en boodschappenservice kan regelen. Bij aankomst en vertrek zal zij u ontvangen en wegwijs maken in het appartement.

Hoe werkt het met een aanvraag?
Vult u bij contact een aanvraagformulier in, liefst zo volledig mogelijk. Wanneer u dit heeft verstuurd dan ontvangt u binnen 24 uur reactie. U kan er wel vanuit gaan als u een keuze maakt voor een nog vrije periode op de kalender dat wij direct een optie voor 3 dagen plaatsen in de kalender. Hierna heeft u na ontvangst van onze offerte 3 dagen de tijd om uw vlucht te regelen. In deze 3 dagen dient u ons te bevestigen of u gebruik wilt maken van de offerte. Doet u dit niet dan hebben wij het recht de optie te laten vervallen.    

Is het zwembad privé?
Neen, Het zwembad is niet privé, het wordt gedeeld met 11 andere eigenaren in ons appartementencluster.In de praktijk zal je zeer regelmatig alleen aan het zwembad liggen. Gebruik maken kan je van de ligstoelen en in de woning liggen hierbij passende kussens.

Is er ook een algemeen zwembad?
Ja, er is een algemeen zwembad direct aan zee en het privé strandje van Boca Gentil. Het ligt rechts voorin het resort

Is het veilig op Boca Gentil?
Ja, het is absoluut veilig op Boca Gentil. Zowel de wijk "Jan Thiel", Boca Gentil heeft beveiligingsmedewerkers en het appartement heeft ook nog eens eigen beveiliging welke u dient te gebruiken. Als bezoeker ontvangt u een gepersionaliseerd pasje wat u tijdens uw vakantie tijdens uw binnenkomst op Boca Gentil dient te tonen.

Kan ik met Euro's betalen op Curaçao?
Neen, de munteenheid op Curaçao is de Antilliaanse gulden, ook wel de NAF genoemd. De koers hiervan is gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar.

Welke taal wordt er gesproken op Curaçao? 
Er wordt als eigen taal Papiamento gevoerd. Verder spreekt men Nederlands en Engels.

Welk voltage is er op Curaçao?
Over het algemeen is er overal 110 volt. Op Boca Gentil is echter alles 220 Volt! 

Wat voor temperatuur is er op Curaçao?
Het hele jaar een vrij constante temperatuur van ca. 28 gr.C. 's nachts
en tussen de 30 en 36 gr.C overdag