Beschikbaarheidskalender
* klik op een beschikbare datum en vind meteen de huurprijs *
appartement boca gentil

Een ruim & luxe appartement huren op Curaçao !? Hier direct te boeken bij de eigenaar voor een onvergetelijk verblijf op het Boca Gentil Resort te Jan Thiel Beach !

Bon Bini ! The ultimate view of the Caribbean.

appartement huren curacao
appartement huren curacao
Appartement met ruim terras
Appartement met zwembad
Beveiligd resort
Bon Bini! The ultimate view of the Caribbean
Dit ruime en luxe appartement met een leefruimte (incl. terras) van bijna 160 m2 is gesitueerd op één van de mooiste plekken van het Boca Gentil Resort*****. Het appartement bevindt zich op de eerste (en bovenste) verdieping van één blok van vier appartementen.

Bayside 7 is modern, sfeervol en compleet ingericht om zorgeloos te kunnen genieten. De woonkamer met over de volle lengte glazen schuifdeuren beslaat tezamen met het aangrenzende terras maar liefst een ruime 75m2. Gratis WIFI is natuurlijk aanwezig. Beneden voor het appartement, zichtbaar vanaf het terras, ligt het zwembad voor de deur!

Vanaf het resort kunt u zo de zee in om te snorkelen of te duiken. Eén van de mooiste riffen van Curaçao ligt voor Boca Gentil net zoals een prachtig zoetwaterzwembad en zoutwaterbad direct aan zee. Jan Thiel Beach met vele restaurantjes, casino, supermarkt, welnesscentrum, fitnesscentrum en vele winkeltjes is slechts 5 minuten lopen. Luchthaven Hato op 30 minuten.

De ideale vakantie? Naar de zon op Curaçao ? Het begint met het boeken van een verblijf in Bayside 7 !
Zwembad bij het appartement
appartement huren curacao

Luxe appartement Bayside 7 

Unieke en ruime woning met een van de mooiste uitzichten op Boca Gentil Resort. Het bevind zich op de eerste (en bovenste) verdieping in een blok van vier appartementen. Het ruime appartement is voorzien van alle gemakken. 3 tweepersoons slaapkamers met airco en topkwaliteit boxsprings, 2 badkamers en 2 toiletten. Ook het terras is voorzien van een ruime eettafel en een heerlijke zithoek met o.a. een bank en een hangmat. Vanaf dit ruime terras heeft u een prachtig uitzicht over het Resort, Caracas Bay en de Caribische Zee. Bij heldere dagen is Venezuela te zien ! Als u het treft, kunt u zelfs dolfijnen spotten.
Verder is er rondom een prachtige en goed onderhouden tuin. Loop de deur uit en u bent klaar voor de duik in het zwembad. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats voor garagenummer 7 .

3 tweepersoons kamers

De masterbedroom met tweepersoons boxspring heeft een inloopkast met veel bergruimte, een grote badkamer en een eigen terras. De ruime badkamer beschikt over een douche en dubbele wastafels. De overige 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoons boxspring die zowel los als geschakeld gebruikt kunnen worden. Deze slaapkamers maken gebruik van een gezamenlijke badkamer met ruime douche en een apart toilet.
Appartement met tweepersoonsbed
Appartement met 3 slaapkamers
Ruime badkamer

Relax en enjoy ....

met het zwembad voor de deur en Jan Thiel Beach naast het Boca Gentil ***** Resort !
Appartementen Jan Thiel
Luxe appartementen en villa's te Curacao
quotesArtboard 1
Wederom een mooie recensie van een van onze gasten :
Samen met het gezin een geweldige vakantie gehad in Curaçao. Wij verbleven in het prachtige appartement Bayside 7 waar wij elke dag genoten van het prachtige uitzicht over zee en ‘s avonds van de zonsondergang. Het appartement beschikt over mooie en ruime kamers. Een en al luxe! Voorzieningen zoals het strand, restaurants en een supermarkt zijn op loopafstand. De service en de beveiliging op het complex is super. Wij komen zeker nog eens terug!
Share by: