Dolphin Academy/Sea Aquarium Curaçao

Wanneer u de vakantie geboekt heeft mag een bezoek aan Sea Aquarium Curaçao niet ontbreken. Hier vindt u een fantastische onderwaterwereld en worden er shows gegeven met zeeleeuwen en natuurlijk dolfijnen.

Het zou fantastisch zijn om ook een persoonlijke ervaring te delen met de dolfijnen. Dit kan allemaal bij de "Dolphin Academy". Ze hebben daar verschillende programma's voor alle leeftijden. Ook kan er gedoken worden met dolfijnen en roggen, zelfs met de dolfijnen op open zee.

Zelfs uw kinderen kunnen tijdens de vakantie een opleiding volgen op de Dolphin Academy en naar huis gaan met een certificaat. Dit nadat ze zelf aan het eind van de opleiding ook ondersteunt hebben bij de dolfijnenshow.

Op Jan Thiel Beach is een ticketcenter waarbij u boekingen kan vastleggen voor Sea Aquarium, Dolphin Academy en Substation.

Wanneer u zeker wil weten een "swim" of "kiss" of "dive" met de dolfijnen te maken tijdens uw vakantie adviseren wij u dit al vanaf Nederland te regelen om teleurstellingen te voorkomen.  Dit kunnen wij voor u volledig verzorgen. Mail dan bookings@mabojo.nl met uw verzoek welke activiteit, aantal personen, leeftijden en welke datum u graag wenst te gaan 

Zie hier de gedetaillerde programmainformatie