• Papagayo Beach club @Leisure-Curaçao
  • Willemstad © @Leisure-Curaçao
  • Papagayo Beach club © @Leisure-Curaçao
  • Boca Gentil Resort © @Leisure-Curaçao
  • Jan Thiel beach © @Leisure-Curaçao
 
Duiken

Curaçao staat bekend om zijn fascinerende, rijke en prachtige onderwaterwereld. Het eiland heeft meer dan 60 duiklocaties. Een waar  paradijs voor de duikliefhebber. Op de verschillende locaties vindt u scheepswrakken waaronder de "Tugboat" en de "Superior Producer". De Caribische riffen kennen enorme steenkoralen en sponzen. Iets wat u zeker ook moet bezoeken is Klein Curaçao,  "Sponge forest" en "Mushroom Forest".

Voor duikers zijn er twee wegenkaarten beschikbaar die alle "hotspots" aangeven. Maar wist u dat direct voor Boca Gentil ook een prachtig rif ligt? 

Direct naast Boca Gentil op Jan Thiel Beach zitten twee van de beste duikscholen van de Caribbean genaamd All in One watersports en Dive center Scuba Do. De medewerkers van deze duikscholen weten samen met u de ultieme spotten van Curaçao te vinden.

U kunt bij All in One Watersports informatie opvragen via info@allinonewatersports.com MaBoJo heeft ter pplekke kortingscouponnen voor deze organisatie die ook verhuur doet van jetskies, bootverhuur, wakeboarden enz.

U kunt Scuba Do vinden op www.divecenterscubado.com

Navolgende link is de informatiemap van Scuba Do