Boca Gentil Resort *****

Boca Gentil Villas & Apartments ligt direct aan zee aansluitend op Jan Thiel Beach, één van de mooiste  plekjes op Curaçao. Op het Resort is het een oase van rust, ruimte en vrijheid met toch in de directe omgeving alle vertier en activiteiten. Boca Gentil is de combinatie voor een inspirerende vakantie.

Boca Gentil heeft villas, appartementen alsmede suites. Alle appartementen hebben direct zicht op zee en toparchitect Cees den Heijer koos voor een open ontwerp dat Caribisch, ruim, hedendaags en functioneel is. Binnen en buiten overlappen elkaar waardoor de beleving van ruimte en buitenleven elkaar versterken.

De flora en fauna van Boca Gentil is geweldig. Tropische planten zoals vele palmen en cactussoorten, zoals aloë vera en agave. Ook de bekende bananenbomen ontbreken niet. Tropische vogels die u tegenkomt terwijl u geniet op het terras zijn de kolibri, suikerdiefjes, troepiaaltjes, wilde papagaaien. Bij het zwembad kunt u zomaar een leguaan tegen het lijf lopen.    

Er zijn 3 clusters van 12 appartementen met privé zwembad en zijn ontworpen om met meerdere mensen te wonen en te genieten. De clusters heten               Hilltop, Sunrise en Bayside. Bayside ligt op het meest rustige deel                waarbij zwembad ook over palappa beschikt. 

Er zijn ook direct aan zee nog twee palapa's als uitkijkpost                                 en er is ook nog een privé strand en zwembad voor algemeen                      gebruik op het resort.