Laatste nieuws

Augustus 2018 MaBoJo krijgt per 14 mei 2019 nieuwe eigenaren. Binnenkort wordt hier meer over bekend gemaakt. MaBoJo zal onder de nieuwe eigenaren ook worden verhuurd met dezelfde service en kwaliteit die u gewend bent. De huidige eigenaren hebben voor de laatste openstaande weken tot 14 mei 2019 een aantal hele mooie acties neergezet bij de last minutes. Dit om onze gasten die we meer dan 8 jaar hebben mogen ontvangen de mogelijkheid te bieden om tegen een gereduceerd tarief nog even van MaBoJo te genieten. Dus een aantal kansen nog beschikbaar in de kalender.

Juli 2018 Fuikdag is niet meer een jaarlijkse festiviteit. Inmiddels wordt dit evenement 3 tot 4 keer per jaar gehouden in de Fuikbaai. Eerste zondag van nieuwe jaar blijft de traditionele fuikdag en de andere dagen heten FuikYou. Zeker een aanrader. Heerlijk op het water dobberen met vele boten en diverse podia op het water met de beste Deejays

Juni 2018 Flying Dutch naar Curacao op 25 oktober op Mambo Beach. Line up deels al bekend met Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marchano, Sven Alias, Lucas & Steve en Jeon. Bekijk de last minute acties.

Mei 2018 Curacao North Sea Jazz 30 augustus t/m 1 september 2018 weer met grote sterren zoals Sting, Shaggy, Christina Aguilera en daarnaast ook Cee Lo Green  en nog vele anderen.

Mei 2018 MaBoJo heeft geinvesteerd in volledig luxe nieuwe inrichting van woonkamer (nieuwe grote LCD, bankstel en eettafel en stoelen), nieuwe keuken  en buitenterras voorzien van nieuwe moderne tafel, stoelen en loungeset. Tevens master bedroom voorzien van nieuwe luxe boxsprings.

18 augustus 2017 MaBoJo plaatst nieuwe boxsprings in slaapkamers 2 en 3

1 juni 2017 MaBoJo plaatst nieuwe Nespresso machine met opschuimer

11 mei 2017 MaBoJo plaatst vanwege groene missie en lager energieverbruik nieuwe inverter airconditioning op alle 3 de slaapkamers.

12 mei 2017 MaBoJo geeft woning tussentijds een upgrade door alle lakwerk en tevens de balustrades te schilderen.

1 mei 2017 Kokos Beach "opent zijn deuren" op Jan Thiel Beach en is een welkome aanvulling om heerlijk te luieren op luxe ligbedden met service aan het bedje. Heerlijke cocktails,smoothies, verfrissende drankjes en een zalige lunch zijn gegarandeerd.

1 januari 2017 MaBoJo is super trots op de zeer hoge bezettingsgraad en veel terugkerende gasten.

November 2016 Zwembad voor terras van MaBoJo is kompleet gerenoveerd en zeer luxe uitstraling gekregen. 

November 2016 Extra verlichting aangebracht op cluster Bayside voor een veilige omgeving en een prachtige view tijdens de avonduren vanaf terras MaBoJo

4 augustus 2016 MaBoJo plaatst vanwege groene missie nieuwe ventilatoren in woonkamer.

2  juli 2016 Aan achterzijde woning is extra fleurrijke beplanting aangebracht voor de privacy van de woning.

2 augustus 2015 Het terras met ligstoelen is kompleet. 8 heerlijke ligstoelen met geel canvas. 

26 juni 2015 Voor het terras van MaBoJo zijn bij het zwembad 6 nieuwe luxe ligbedden geplaatst, naast de twee beige en de palappa die er al staan.

Maart 2015 Gordon opent in franchiseformule ook een Blushing met hetzelfde concept als in Blaricum en de nieuw te openen locatie aan de PC hooft Amsterdam. Blushing Curacao wordt gevestigd aan Jan Thiel beach bij de rotonde op de hoek naast supermarkt van der Tweel.

Januari 2015 Bij het privé zwembad is verlichting geplaatst en een douche.

November 2014 Zwembad algemeen direct aan zee van Boca Gentil en Papagayo Beach hotel met heerlijke ligstoelen en mogelijkheid om uit de volledige zon heerlijk te genieten is opgeleverd. Lekker turen over zee of een korte wandeling naar het eengrenzende prive strandje waarvandaan je heerlijk kan snorkelen en duiken. Het ziet er allemaal top uit en zeer makkelijk bereikbaar.

Oktober 2014 MaBoJo gaat voor "groen".De zonnepanelen zijn geinstalleerd en installatie goedgekeurd.