Boodschappen en Supermarkten

MaBoJO heeft ook een boodschappenservice

Onze beheerster kan zorgen dat tijdens aankomst de eerste behoefte aan boodschappen aanwezig is en wordt wanneer nodig in de ijskast geplaatst. Wanneer u geboekt heeft ontvangt u op verzoek voor vertrek een lijstje wat u kan aanvinken en opsturen naar de beheerster. Met haar dient u direct af te rekenen.

Supermarkten;

Op Boca Gentil/Jan Thiel is een eigen supermarkt van 700m2 , genaamd "van den Tweel" met het assortiment van Albert Heijn. Geopend van 8-20.00 uur en op 5 minuten loopafstand van MaBoJo   

Ook locale supermarkt "Vreugdenhil" is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Boca Gentil. Vanaf Jan Thiel Beach rijdt er een Vreugdenhil shuttle bus die u kostenloos naar deze supermarkt brengt en tevens weer "thuis" afzet.

Ook is er op Salinas een grote Albert Heijn XL, deze is met de auto met 15 minuten te bereiken. Ze hebben hier een zeer uitgebreid Nederlands assortiment.

Leuk is het ook om verse groenten en fruit te halen in de                               ochtend op de drijvende versmarkt in Willemstad.