Autohuur

MaBoJo heeft de beschikking over een eigen huurauto Ford Escape automaat die tegen een speciaal zeer laag tarief gehuurd kan worden als je de woning boekt. Onbeperkt aantal kilometers, laag eigen risico en inzittende verzekering voor 5 personen, iedereen met geldig rijbewijs en minimaal 23 jaar mag rijden. Vraag vrijblijvend een aanvullende offerte aan.

MaBoJo heeft tevens scherpe afspraken gemaakt voor uw huurauto met  Jan Thiel Carrentals op Jan Thiel Beach op 5 minuten lopen . Hier huurt u de auto die u wenst met een hele goede service tegen een beter tarief dan de grote verhuurders. Ook speciale condities voor een Allrisk dekking tegen een WA prijs. Prijzen vanaf slechts NAF 59 per dag, exclusief tax

Bekijk de website en informeer MaBoJo welke auto u wenst en welke periode.

Wij zorgen dan voor de juiste en gepaste offerte.

Tips;

Een auto huren op Curacao is meestal mogelijk vanaf 23 jaar.

Het is zaak bij de verhuurder goed op te letten dat u de juiste verzekering heeft met een juiste dekking. Ook goed opletten of de diverse chauffeurs zijn gedekt.

Neem altijd uw rijbewijs mee en zet niet een foto of kopie op uw                 mobiel, dit is niet geldig als u wilt huren of een schade heeft.